Menu

Tentoonstellingen en demonstraties

Uiteraard trainen wij ook paarden voor tentoonstellingen en geven we regelmatig demonstraties op evenementen. Paarden van topklasse worden door ons verzorgd en voorgebracht zodat bezoekers van het binnen- en buitenland ervan kunnen genieten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de modeshow van Geisha-kinderkleding verzorgd in Poeldijk voor de lancering van hun nieuwe zomercollectie 2018. Voor deze modeshow werden de kinderen voorgebracht op onze paarden om daarna op het podium de fantastische outfits en trendy looks te laten zien. Voor dit soort opdrachten moeten de paarden niet alleen mooi zijn en in optimale conditie verkeren maar dienen ze ook te gehoorzamen op de stem van diegene die ze voorbrengt. Daar worden bij ons de paarden dan ook op getraind. Op deze manier konden de kinderen probleemloos op de paarden naar binnen rijden en de outfits in frisse kleuren en innovatieve designs aan het publiek laten zien. Geisha kinderkleding heeft ons nu al 3 jaar op een rij ingeroepen voor een van Geisha kinderkledinghun modeshows waar zowel paard als kind keer op keer een fantastische show geven.

Het merk van kinderkleding dat bekend staat om zijn kwaliteit en design maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor de vervaardiging van de kledingstukken. Ademend katoen, zuiver linnen, zijde, bamboe katoen en vele anderen worden gebruikt voor de razen populaire jeans, T-shirts en broeken. Na afloop van de kindermodeshow was het onze beurt om een dressuur demonstratie te geven met de paarden. Hiervoor gebruikte we uitsluitend een aantal appelschimmels die speciaal gedurende 5 weken getraind werden voor dit evenement. Kinderen en paarden kunnen een fantastische relatie opbouwen en uitstekend met elkaar omgaan en dat hebben we op een schitterende manier in deze modeshow van Geisha kunnen laten zien.

Meer informatie

Voor meer informatie over Trainingsstal Madepolder kunt u contact met ons opnemen of het formulier op de contact pagina invullen en deze aan ons versturen. Wilt u bij ons een kijkje komen nemen en kennis maken met het personeel? Dat kan ook, hiervoor dient u wel eerst een afspraak te maken zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ontvangen. Bent u geïnteresseerd om bij ons een paard zadelmak of keuringsklaar laten maken? Geef ons dan een telefoontje zodat wij u een bezoekje kunnen brengen en het paard of de paarden eerst kunnen bekijken. Het is voor ons van groot belang dat we de paarden gezond ontvangen vandaar dus dat deze eerst door onze dierenarts onderzocht zullen worden voordat we de het paard/en aan kunnen nemen.

Uiteraard is het mogelijk dat wanneer u uw paard/en onderbrengt bij Trainingsstal Madepolder deze ook één keer per week te bezoeken en te bekijken of dat de vooruitgang van het paard aan uw wensen voldoet. Wij nemen zowel grote paarden als pony´s in pension en u kunt bij ons ook gewoon recreatielessen komen nemen. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden hiervoor zodat u met uw paard een fantastische rijervaring kunt beleven.

Wanneer u geïnteresseerd bent om bij ons het paardrijden als sport te komen beoefenen. Dan kunnen onze instructeurs u daarmee helpen. Neem hiervoor contact op met Jan van Nistelrooy die u van alle informatie zal voorzien om met uw paard bij ons aan de slag te kunnen. Wij trainen zowel ruiter als paard voor dressuur, springen en cross country. Diverse ruiters die door ons getraind worden nemen deel aan nationale en internationale wedstrijden met fantastische resultaten.

Er wordt ons vaak gevraagd of we ook paarden kopen of verkopen. Het antwoord hierop is, nee wij kopen of verkopen geen paarden en houden ons uitsluitend bezig met de bovenstaande activiteiten. Wat we wel voor u kunnen doen is u een eerlijk advies geven wanneer u van plan bent de aankoop van een paard te doen om ervoor te zorgen dat u niet voor nare verassingen komt te staan.

Bij Trainingsstal Madepolder is iedereen van harte welkom!